[rev_slider alias=”om-smedsmo”]

“GRAFISK DAMP”

En kort historie om hvorfor vi laver plakater …

Hvorfor?

Smedsmo startede i 2009. Vi var 2 grafiske designere, der igennem vores arbejde med erhvervskunder gik og samlede en masse grafisk damp, vi ikke kunne få udløb for. Vi havde brug for et frirum, hvor vi kunne afprøve de mange idéer og inspiration, vi fik i løbet af vores hverdag. Det blev startskuddet til den plakatvirksomhed, vi er i dag …

Ingen begrænsninger

Mange plakatdesignere hengiver sig til en bestemt stil eller “rød tråd” i deres designs. Det var ikke vores udgangspunkt. Vi havde brug for at udforske vores eget kreative univers og bryde de normer og regler, der ofte begrænser os. Derfor vil du se mange forskellige stilarter og plakatdesigns, der passer til mange forskellige interiørstile.

Vi blev opdaget!

Vores frirum blev opdaget i 2009! Vi havde en udfordring kørende os imellem. Facebook var relativt nyt for mange, og vi tænkte at bruge vores omgangskreds til at bedømme vores plakater. Vi lagde 2 plakater op på facebook og spurgte vores venner hvilken, de bedst kunne lide. Skæbnen ville, at Galleri Grisk i Aarhus også så vores opslag og tilbød en soloudstilling måneden efter (the power of social media!)! Vi fik fart på, for vi havde på det tidspunkt kun 4 plakater i skuffen!

Udstillingen gik bedre, end vi havde drømt om, og vi blev booket til 2 yderligere udstillinger og fik en plads til Tall Ship Race “Design Circus” med Georg Jensen og Kähler som naboer! Hvad var oddsene!?

Hvor er vi i dag?

Der er sket meget, siden vores udstillinger i 2009. Noget, der var ment som vores egen grafiske legeplads, blev til en lille virksomhed. Det var fedt at se at vores plakater kunne glæde andre og bane vej for, at vi kunne udfolde os i mange forskellige designretninger. Vi har brugt de sidste 4 år på at tage rundt til forskellige kunst- og designmarkeder bla. Finderskeepers, CPH Artworks og Designerspace. Det har givet os en plads på de danske vægge og gjort, at vi i dag er vokset til at have fået en forhandleraftale med Magasin, Ilva og Salling.

Vores fremtidsplan er at blive ved, som vi startede. Vi laver plakater, fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi ikke kan lade være. Vi håber, at du, kære læser, vil være med os videre.

[icon_box icon=”basic-clockwise” icon_color=”#3a3a3a”]

FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING

Vi har fået en god aftale med GLS, som gør, at vi kan betale fragten uden at skulle gøre plakaterne dyrere! Dette gælder dog kun forsendelser i Danmark. Vi sender din plakat inden for 24 timer. Det betyder, at du kan forvente at modtage din plakat inden 2-3 hverdage maks.

[/icon_box]

[icon_box icon=”ecommerce-dollar” icon_color=”#3a3a3a”]

SIKKER BETALING

Vi ved, at det er vigtigt at føle sig sikker, når man bruger sit betalingskort på nettet. Derfor samarbejder SMEDSMO Plakatshop med NETS og STRIPE betalingssystemer. Du kan derfor trygt handle i vores plakatshop uden at være bekymret for sikkerheden. Vi passer på dine oplysninger!

[/icon_box]

[icon_box icon=”basic-heart” icon_color=”#3a3a3a”]

KÆRLIGHED TIL PAPIR OG MILJØANSVARLIGHED

Vi går meget op i, at dem, der køber vores kunst, får en god oplevelse hele vejen rundt. Vores kærlighed til papir og kvalitet gør, at vi altid bruger det bedste materiale, som ikke belaster miljøet. Derfor er alle vores papirtyper FSC certificeret som bæredygtigt papir, uden nogle former for skadelige kemikalier og som sætter det mindste CO2 fodspor.

[/icon_box]

SIG HEJ!

VIL DU VIDE MERE, SÅ GIV OS ET BESØG PÅ EN AF
VORES SOCIALE PROFILER ELLER GÅ TIL VORES KONTAKT SIDE.

HVIS DU HAR ET SPØRGSMÅL SÅ HØRER
VI GERNE FRA DIG
!